• New
С бормашина, Електрическа Чук Бетон Тренировка Квадратна Дръжка Перфоратор Професионален Пробивна Инструмент 12250мм

С бормашина, Електрическа Чук Бетон Тренировка Квадратна Дръжка Перфоратор Професионален Пробивна Инструмент 12250мм

Оценка на клиента:
BGN 10.40

Сума
На склад

Изработен е от висока якост на метален материал, износоустойчивост, дълъг експлоатационен срок.Висока точност на обработка и отлични режещи характеристики.Стабилна бленда, гладка и точна работа.Лесен за използване, с висока производителност на пробиване.Специална лопата за стени, и е подходящ за обикновени каменни, бетонни, тухлени стени и други материали сондажни работи.Характеристики : Изработен е от много устойчив на опън на метален материал, устойчивост на износване, дълъг живот.Висока точност на обработка и отлични режещи характеристики.Стабилна бленда, гладка и точна работа.Лесен за използване, с висока производителност на пробиване.Специална лопата за стени, и е подходящ за обикновени каменни, бетонни, тухлени стени и други материали сондажни работи.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Размер : 12 * 250 мм / 0.5 * 9.8 in Осъществяване списък : 1 х тренировка.

Характеристики

Продукти в категория

Професионален тренировка чук на стратегията за устойчиво развитие, тренировка на тренировка чук кръстоносен ножове диаметър

BGN 39.51

Използването на сверлильных инструменти : Този висококачествен аксесоар подходящ за електроинструмен�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.