• New
Вятърни Дефлектори за Киа K5 -2020 Прозорец Дефлектори Дефлектор Прозореца на Колата Вятърна Защита Vent Защита От Слънце и Дъжд Козирка на Капака на Колата Стайлинг Дъ?

Вятърни Дефлектори за Киа K5 -2020 Прозорец Дефлектори Дефлектор Прозореца на Колата Вятърна Защита Vent Защита От

Оценка на клиента:
BGN 48.24

Сума
На склад

Начин на инсталация : просто извадете старата и закачете нов.Изпълнение : поставени отзад с тиксо, той е прикрепен към рамката на рамката с помощта на лента и скоби, който дава двойна гаранция направи козирка по-стабилен и сигурен на магистралата.материал : изработен е от висококачествени материали за оптимизиране на външния вид на вашия автомобил.дизайн : намалява ръми салон Забележка : Ние сме професионален производител на автомобилни части, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Описание на продукта : Материал : висококачествен материалспециальная функция : Тенти и подслон.Здрав и дълъг живот.Лесна инсталация.За Киа K5 2016-2020 Услуги : Забележка-Моля, вижте "Име" или "Описание на продукта" лост преди да поръчате да сте сигурни, че този модел и година на подходящи за вашия автомобил.При поръчка, моля, посочете размера, модел и година на производство.Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас.Опаковка : 4 бр./компл.Ние сме от десет години една фабрика за авточасти с магазин, което включва повечето модели авточасти на пазара.Ние имаме професионален резервни части, както и аксесоари за декорация на вашия автомобил.Добре дошли в магазин и ще останете доволни!.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.