• New
Реагент дигидрата сульфанилата натрий СДФ Chemicals 69292, 500g

Реагент дигидрата сульфанилата натрий СДФ Chemicals 69292, 500g

Оценка на клиента:
BGN 65.68

Сума
На склад

Анализ на 98% мин. Загуба при сушене при 70 ° C 17% макс. размер на 500 г. Много технологични приложения започват с пробна версия нашите каталози размери.По-подробна информация за тези продукти можете да намерите в нашия обширен каталог.GFS произвежда повече от 6000 органични и неорганични на аналитични реактиви и специални химикали в рамките на постно производство.Ние имаме голямата част от химическите вещества, необходими за лабораторни изследвания, плакат, аналитични работи, контрол на качеството, спецификации на материали, научни или изследователски работи.Нашите сверхвысокочистые двухвалентные киселина марката Veritas и ACS Superior и реактиви марка Watermark се използват в целия свят.GFS In-Spec chemicals определя стандарта за спектрофотометрической калибриране.Нашето подразделение анализ на чиста вода AMCO произвежда най-високите стандарти за калибриране на вода, налични за водоочистных съоръжения по целия свят.

Характеристики

Продукти в категория

Буркан За Подправки, 6шт Шейкъри За Подправки Кристал Сол и черен Пипер Шейкъри Подправки Подправки Бутилки От Неръждаема

BGN 45.10

СПЕСТЕТЕ МАСА МЯСТО НА ТЕЗГЯХА компактна и преносима конструкция нашата, багажник за билки и подправки

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.