• New
Набор от A81 PrimaNest Birdnest Vitamin C Essence 30ml Rojukiss Poreless Serum 18ml Против DHL EXPRESS By Thaigiftshop [Получите безплатна доматеното маска за лице]

Набор от A81 PrimaNest Birdnest Vitamin C Essence 30ml Rojukiss Poreless Serum 18ml Против DHL EXPRESS By Thaigiftshop

Оценка на клиента:
BGN 88.56

Сума
На склад

❆ В този комплект са включени : Prima Nest Birdnest Vitamin C Essence 30ml Radiant Фирма Soft Skin.Намалява тъмните петна и свива порите.Безплатен номер за проследяване с експресна доставка.Начин на прилагане : Нанесете като първа стъпка на почиствам лицето през деня и през нощта, а след това нанесете овлажняващ крем. ❆ Rojukiss Poreless Serum 18ml Против Стареене Youthfulness Revitalize Firming Beauty Nourish Healthy Collagen Looking Young Skin Moisture.Място на произход : Корея.Експресна доставка на DHL Express (5-7 дни)Безплатен номер за проследяване с експресна доставка. ❆ Нека екстракт от птичи гнезда и витамин С в тази богата на есенции постепенно ще превърнат кожата ви в здравословен блясък.Експресна доставка по DHL Express (5-7 дни)Выявился лъчиста сянка на млада, красива кожа.- С дълбоко проникване Гигаглоу.Серум за кожа, изобретен за по-тъмна кожа, слаб разтвор.Изпратете на намаляване на тъмните кръгове по кожата си.Проблеми с кожата, е тъп кожата, които са дълбоко вкоренени в дълбочина.До 14 дни кожата става по-гладка.- С гамамелисом за изглаждане на кожата и стягане на порите.Нека екстракт от птичи гнезда и витамин С в тази богата на есенции постепенно ще превърнат кожата ви в здравословен блясък.Внимавайте, тъй като кожата придобива блясък и блясък в продължение на 3-4 седмици.Регистрационен номер : 10-1-6100036656. ❆ В нещо като птиче гнездо предизвиква фактор за растеж, за производството на колаген, концентриран стабилизиран витамин С действа като антиоксидант , изчистване на всички петна и блестяща кожа толкова, че се вижда и най-малката руж.Безплатен номер за проследяване с експресна доставка.Размер : 30ml/Box Rojukiss Poreless Serum 18ml Против Стареене Youthfulness Revitalize Firming Beauty Nourish Healthy Collagen Looking Young Skin Moisture.Регистрационен номер : 10-2-6100039501.Докато bird ' s nest предизвиква фактор за растеж, за производството на колаген, концентриран стабилизиран витамин С действа като антиоксидант , изчистване на всички петна и блестяща кожа толкова, че се вижда и най-малката руж.Съдържание : 18 мл/кутия.Начин на прилагане : След почистване на лицето нанесете няколко капки върху лицето и около очите.Експресна доставка на DHL Express (5-7 дни).Използвайте два пъти дневно, сутрин и вечер. ❆ Открит блестящ нюанс на млада, красива кожа.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.