• New
Turismo Sport Black License plate frame set US Canada powdercoated stainless steel (2 единици)

Turismo Sport Black License plate frame set US Canada powdercoated stainless steel (2 единици)

Оценка на клиента:
BGN 38.40

Сума
На склад

Всичко в тази тема говори за класа и излъчва елегантност.Моля, вижте по-долу Описание за получаване на пълна информация за размерите, материалите и качеството на изработката.Тези плочи са украсени с емблемата на "престиж" от колекцията на MGC show.Всяка емблема е изработена по старомодния начин, штампована от месинг с дебелина 3 мм и украсени с медно-никелово хромированием.Ярки цветове твърда емайла и лъскав външен слой придават на всеки един продукт индивидуален вид ръчна работа, напомнящ за изработка на стария свят.Вие гледате на невероятна стандартната американска и канадска черна рамка регистрационен номер с прахово покритие на по-високо качество от колекцията MGC prestige.Всичко в тази тема говори за класа и излъчва елегантност.Тези плочи са украсени с емблемата на "престиж" от колекцията на MGC show.Всяка емблема е изработена по старомодния начин, штампована от месинг с дебелина 3 мм и украсени с медно-никелово хромированием.Ярки цветове твърда емайла и лъскав външен слой придават на всеки един продукт индивидуален вид ръчна работа, напомнящ за изработка на стария свят.

Характеристики

Продукти в категория

2 бр. Котешка Тема Регистрационни номера за мотоциклети Корицата на Котешка Лапичка Регистрационни номера за мотоциклети

BGN 13.59

Пълен авто аксесоар : има 2 броя метални покривала за регистрационен номер котешка лапа, 4 броя капачки з�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.