• New
Скалата бижута, Джоб мащаба на LCD Дисплея висок цифров за монети

Скалата бижута, Джоб мащаба на LCD Дисплея висок цифров за монети

Оценка на клиента:
BGN 31.19

Сума
На склад

Цифрови бижута везни с капацитет от 50 грама и читабельностью 0,001 г. Функция тара, напомняне за ниска мощност и натоварване. 7 единици за измерване : Бързото превръщане на резултатите от измерванията между g, ct, dwt, ozt, gn, Tl, OZ.имате всички необходими единица за измерване, за да отговарят на вашите нужди.Начин на приготвяне на храна, с тегло бижута, монети, билките и всичко останало, което ви трябва.LCD дисплей с бяла подсветка, лесни за четене.С нескользящим силикон, не е лесно да се плъзне и да се движат.Минималната единица за измерване - 0,001 г, а максималното тегло - 50 г. от Висококачествени статистическа сензори осигуряват дългосрочна стабилност в различни среди. 1. LCD дисплей с бяла подсветка, лесни за четене.С нескользящим силикон, не е лесно да се плъзне и да се движат. 2. Цифрови бижута везни, капацитет 50 грама и яснотата на 0,001 г. Функция тара, напомняне за ниска мощност и натоварване. 3. Минималната единица за измерване е 0,001 г, а максималното тегло-50 г. 4. Висококачествени сензори за претегляне осигуряват дългосрочна стабилност в различни среди. 5. 7 единици за измерване : Бързо трансформиране на резултатите от измерванията между g, ct, dwt, ozt, gn, Tl, OZ. необходими единица за измерване, за да отговарят на вашите нужди.Начин на приготвяне на храна, с тегло бижута, монети, билките и всичко останало, което ви трябва.

Характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Battery:
3 * AAA Batteries(NOT INCLUDED)
Size:
approx.135*76*40mm/5.3*3*1.6in, Tray
Weighing Units:
g, ct, dwt, ozt, gn, Tl, OZ. 
Maximum Weight:
50g
Scale:
0.001g
Package list:
 
1 x Electronic Scale 1 x Instruction :
1 x USB Cable :
1 x 50G Weight :
1 x Silver Small Tray :
1 x Tweezer :
1 x Silver Tray :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.