• New
Оптичен кабел Monoprice OM4 - 1 (на метър) - SC/UPC-SC/UPC, Многорежимен, Duplex, Тип като 50 / 125μm, 2,0 мм, PVC

Оптичен кабел Monoprice OM4 - 1 (на метър) - SC/UPC-SC/UPC, Многорежимен, Duplex, Тип като 50 / 125μm, 2,0 мм, PVC

Оценка на клиента:
BGN 3.75

Сума
На склад

Отговаря на eia/TIA 604-2 с керамично фитил за високи скорости на кабелни мрежи.High-performance елемент на трайност арамидной прежда осигурява висока якост на опън и дългосрочна стабилност на предаване.Малък външен диаметър, малко тегло, устойчивост на огън, лесна за полагане, ниско ниво на затихване, на физическата си мекота.Кабелна печат помага да се изясни и разпознава различни кабели.Циркониевый керамични съвет оптимална достъпност и RL.Нечувствително към извивката на кабели демонстрира отлични показатели на твърдост.Заводските изпитания за завършени и тествани на затихване, загуба на връщане и торцевую повърхност.Оптичен кабел като 50 / 125μm OM4 притежава изключително висока пропускателна способност и са подходящи за високо-производителни корпоративни мрежи, телекомуникационни помещения, сървърни ферми и изчислителни мрежи за съхранение на данни.Той е идеален за свързване на приемопередатчиков 10 G SR, 10 G LRM, SFP+ и т.н. За Ethernet връзки 10 G/40 G/100 G.Той поддържа предаване на 10 Gb до 400 метра и прехвърляне на 40 Г/100 Gb до 100 метра и напълно обратно съвместим с като 50 / 125μm. Тези кабели OM4 позволяват по-дълга връзка от кабели OM3.

Характеристики

Продукти в категория

Оптичен Бърз куплунг, 100шт Аудио Кабели Вграден Интерфейсен Адаптер Уникален Дизайн SC/APC Електроника за Ремонт и Предаване

BGN 64.08

Тя е удобна за експлоатация и многоразов.Този конектор е найвисоката загуба на връщане и ниска затихван

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.