• New
ZRSYH нокторезачки Без Разрушаване Машина За Рязане на Нокти Здрава Неръждаема Стомана нокторезачки Лесно Почистване на режещи инструменти За Нокти Машинка за подс?

ZRSYH нокторезачки Без Разрушаване Машина За Рязане на Нокти Здрава Неръждаема Стомана нокторезачки Лесно Почистване на

Оценка на клиента:
BGN 3.42

Сума
На склад

→Машина за рязане на ноктите с ловцом, който е с дизайн на кутия за съхранение, за да се предотврати ноктите от пръски навсякъде в процеса на рязане нокти за лесно тяхното почистване и поддръжка на вашата стая внимателно. → За решаване на обикновен лост машинки за рязане на ноктите, който разгражда лесно, ние подобряваме лост, който не е лесен за носене и се скъса, но са супер здрави и издръжливи, а не на обикновените видове. →Машина за рязане на ноктите с ловцом има 3 функции, включително рязане на ноктите, дизайн на кутията за съхранение на анти-спрей и вградени пилочки за нокти за лесно почистване, няма нужда да се притеснявате за това, че изрязване на ноктите брызгают на пода, може да бъде гъвкаво нарязани и фино полиране на ноктите в стаята и да ги чисти. →Инструмент за рязане на нокти е изработен от солидна неръждаема стомана, той ви позволява да изрежете ноктите и ноктите на краката си с точност, изрязване на ноктите, без изстискване, не се дърпа и не трябва да нокти, и поддържа ноктите по-добре поддържан. →Тези специални маникюр машинки за рязане на ноктите, са напълно подходящи за мъже, жени, деца и възрастни хора, опаковани с кожен калъф и удобни за съхранение като мил подарък за приятелите и семейството си.Заглавие : нокторезачки без разрушаване на нокторезачки Трайни нокторезачки от неръждаема стомана Лесно почистване на режещи инструменти за нокти Машинка за подстригване, Ноктопластика Маникюр педикюритем Описание : Материал : Неръждаема стомана размери са : Дължина, ширина и височина : 2.4*0.51*0.55 в пакет : 1 бр Характеристика на продукта : → За решаване на обикновен лост машинки за рязане на ноктите, който разгражда лесно, ние подобряваме лост, който няма лесно да изчезне, но са супер здрави и издръжливи, а не на обикновените видове.→Тези специални маникюр машинки за рязане на ноктите, са напълно подходящи за мъже, жени, деца и възрастни хора, опаковани в кожен калъф и удобни за съхранение като мил подарък за приятелите и семейството си.Топли съвети : Точка на измерване на ръка, това може да бъде 1 см се различава (1 см=0.39 инча),вашето разбиране ще бъде високо оценена.

Характеристики

Продукти в категория

Fuxwlgs Машина За Рязане на ноктите на нокторезачки от Неръждаема Стомана Нож За Нокти Ноктите Маникюр Машинка за подстригване

BGN 56.03

Машинка за нокти е много лек и преносим.ергономичен дизайн, приятен подарък за всеки мъж.подходящ е, как�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.