• New
GZCRDZ 3D Лампа,Романтика Свети Валентин Подаръци за Жени Любителите на Led нощна светлина Празничен Декор на Цветни 7 Цвята Промяна на Валентин Домакинството, Аксесоар?

GZCRDZ 3D Лампа,Романтика Свети Валентин Подаръци за Жени Любителите на Led нощна светлина Празничен Декор на Цветни 7

Оценка на клиента:
BGN 10.64

Сума
На склад

3 D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ-Уникални 3 D и светлинни ефекти Невероятно приказно оптични илюзии домашен интериор лампа.особено в тъмното, или да правите снимки, визия тръпката ще бъдат силни!MORDERN FASHION DESIGN-3 D лампа-това е фантастично уникален предмет, който ще се превърне в идеален подарък.Лампа идеална за любителите на коне, дизайнери и учени.(Разход на висококачествени материали КОМПЮТЪР с изискана технология silk priting, вие ще се изумите, че тази 3 D иллюзионная лампа се оказа 2 D метална рамка, която е само около 5 мм) ИНТЕЛИГЕНТНА сензорна бутон и лекотата на използване на светлина може да превключвате между 7 видове монохромни цветови режим и 1 мигаща цветен режим.ЗАХРАНВА ОТ УНИВЕРСАЛЕН USB кабел, който ви позволява по-лесно да запаля fantacy light.Led източник на светлина, защита на околната среда, не вреди на очите.Можете да използвате вашия домашен адаптер, като го свържете към домашната контакт власт или USB-порта на компютъра.СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ И СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ДОМАШЕН ДЕКОР. 3 D осветителни тела-идеален подарък за деца,възрастни,семейства, приятели и колеги.Той също така е идеален за декорация на нашите стаи,барове,клубове,ресторанти и всякакви други помещения, които се надяват да посетите.

Характеристики

Продукти в категория

Детски Шум лека нощ за Деца с Режим на промяна на цвета, приложение и Гласово Управление, Таймер, автоматично Изключване,

BGN 21.59

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще за�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.