• New
15 Ракита кошница за съхранение на стълби с дръжки от търговска марка Gardena (кафяв)

15 Ракита кошница за съхранение на стълби с дръжки от търговска марка Gardena (кафяв)

Оценка на клиента:
BGN 29.89

Сума
На склад

Размери 15"L x 8"W x 16"H. Надеждно закрепени на стълбището на стандартната ширина.Здрава конструкция.Намалява бъркотия.За марките на иновациите.Тази удобна стълба количката е отлично решение за организиране на всички предмети, разположена в и около дома, за които трябва да се изкачи на горния етаж.Удобни дръжки осигуряват лесно транспортиране нагоре и надолу по стълбите.Размери 14"l x 8"W x 16"H.By Иновациите на търговската марка Тази удобна стълба количката е отлично решение за организиране на всички предмети, разположена в и около дома, за които трябва да се изкачи на горния етаж.Удобни дръжки осигуряват лесно транспортиране нагоре и надолу по стълбите.Размери 14"L x 8"W x 16"H.By Иновациите на търговски марки.

Характеристики

Продукти в категория

Микроскоп SUZYN Регулируема 56 Led Околовръстен Светлина Осветител Лампа е Съвместима с Промишлени Стерео Микроскоп, Камера

BGN 44.94

Благодаря ви!.Технически характеристики на : Околовръстен корпуса на лампата външен диаметър размер : Φ9

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.