• New
Panasonic THEL079N Телевизионен винт Истински Оригинално оборудване Производител (OEM) Част

Panasonic THEL079N Телевизионен винт Истински Оригинално оборудване Производител (OEM) Част

Оценка на клиента:
BGN 151.99

Сума
На склад

Тази подробност е съвместим с модели, включително; TC-P50 GT25. Вътрешна винтове трябва да се предписва само от специалист по поддръжката, тъй като високоволтови кондензатори в телевизора могат да запазят фатален електрически заряд дори и при изключване на телевизора от мрежата.Истински оригиналната част от производител на оригинално оборудване (OEM). Съвместими марки : Panasonic.Този винт (номер THEL079 N), предназначени за телевизори.Истински оригинално оборудване Производител (OEM) резервни части!Този винт (номер THEL079 N), предназначени за телевизори.Вътрешна винтове трябва да се предписва само от специалист по поддръжката, тъй като високоволтови кондензатори в телевизора могат да запазят фатален електрически заряд дори и при изключване на телевизора от мрежата.За Panasonic.

Характеристики

Продукти в категория

Амбалажна Хартия, Кърпи за баня Модел Лисици със Суха Шапочкой Душ Коса, Регулируеми Душ, Халати за Затваряне,Бързо Изсушаване

BGN 17.68

Система за намаляване на течности HFRSA може да осигури подобра устойчивост на цветовете.Насладете се на �

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.