• New
Youmine Science lab Tissue Culture Flask 50ml LOT12 Cell Culture Flask with Bevel Screw Cap

Youmine Science lab Tissue Culture Flask 50ml LOT12 Cell Culture Flask with Bevel Screw Cap

Оценка на клиента:
BGN 30.16

Сума
На склад

_BOS_-[Неща] е изработена от висококачествени материали, с гладка повърхност, устойчивост на корозия, добра устойчивост на топлина и многократно използване. _BOS_ Идеален за поливане на лаборатории, училища, градини, етерични масла, научни лаборатории, промишленост, нанасяне на мастило, парфюми и т.н. _BOS_ Висококачествени продукти, моля, бъдете сигурни в употреба. Нетоксичен, вкус, дебели и здрави.Ако транспортирането е повреден, моля, свържете се с нас за безплатна подмяна на дефектни снимки. _BOS_ Интелигентен дизайн е по-лесно за използване. -[Неща] е изработена от висококачествени материали, с гладка повърхност, устойчивост на корозия, добра устойчивост на топлина и многократно използване.;Идеален за поливане на лаборатории, училища, градини, етерични масла, научни лаборатории, промишлеността, за прилагане на мастило, парфюми и т.н.; Висококачествени продукти, моля, бъдете сигурни в употреба.;Нетоксичен, безвкусен, дебели и здрави.Ако транспортирането е повреден, моля, свържете се с нас за безплатна подмяна на дефектни снимки.;Интелигентен дизайн е по-лесно за използване.

Характеристики

Продукти в категория

Дигитален дисплей на напрежение и ток ac Интегриран, високо напрежение тест адаптер напрежение Кръг Led Кръгла оборудване

BGN 14.96

Широк обхват на измерване на напрежение от 60~500В.М и може да се измери ток до 100А.Лек и малък по размер,пре�

Коледни Дамски Елегантни Блузи,Блузи за Жени,Дамски Блузи Ежедневни Ризи С Дълъг Ръкав Свободни Блуза С Кръгло Деколте

BGN 11.18

Валентин,Хелоуин,Коледа и 4 юли,хартата на САЩ,дрехи за дома, рутинна, ежедневна начин, облекла за отдих, �

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.