• New
Превключвател за нулиране на детектор на кораба за Хотели за контрол на достъпа до паркинг

Превключвател за нулиране на детектор на кораба за Хотели за контрол на достъпа до паркинг

Оценка на клиента:
BGN 20.15

Сума
На склад

Широко използван в паркинги на търговски центрове, хотели, фирми, жилища, etc.С превключвател за нулиране,което детектору редизайн чувствителен контур и да се подготвят за намиране на превозното средство.Вътрешната верига приема висококачествени електронни компоненти, със стабилни резултати.Детектор на кораба главно използва, за да открие съществуването и преминаването на кораби. 3 нива на регулиране на чувствителността : високо, средно и ниско. 1. Детектор на кораба главно използва, за да открие съществуването и преминаването на кораби. 2. С превключвател за нулиране,което детектору отново да конфигурирате чувствителен контур и да се подготвят за намиране на превозното средство. 3. 3 нива на регулиране на чувствителността : високо, средно и ниско. 4. Вътрешната верига приема висококачествени електронни компоненти, с стабилизированным представяне. 5. Широко използван в паркинги на търговски центрове, хотели, фирми, жилища, etc.

Характеристики

Power supply:
AC220v/50hz, 2.5W
Sensitivity:
3 levels adjustable
Working frequency:
100kHz
Sampling time:
35ms
Working environment:
-40~65℃, 0-95%RH
Storage temperature:
-40~85℃
Maximum coil:
8m*1m
Output mode:
relay
Detection line:
within 10m
Weight:
Approx. 300g/10.6oz
  :
Package List:
1 x Vehicle Detector :
1 x Base :

Продукти в категория

20-Тоалетна чиния бр Болт Гумени Шайби за Винтове Тоалетна чиния към Чаша за Предотвратяване на Изтичане на Болт Комплекти

BGN 9.82

《Great Great to keep around》изработени от NBR каучук, конусни шайби притежават отлични качества на стареене, които �

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.