• New
ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на коледната ЕЛХА Коледната елха е Подходящ до 9 фута Височина Разобранное дърво 65 X 15 X 30 Празнична елха Калъф за съхранение на Водоустойчив мат?

ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на коледната ЕЛХА Коледната елха е Подходящ до 9 фута Височина Разобранное дърво 65 X 15 X 30 Празнична

Оценка на клиента:
BGN 13.59

Сума
На склад

Коледно дърво чанта за съхранение измерва 65 X 30 X 15 см Характеристики Подсилени странични дръжки за лесно боравене - Fold able designed bled tree - водоустойчив.Чанта за съхранение на дървесина се предлага с гладка цип с устойчиви на спукване на качествена чанта е доста просторна държи на своето голямо дърво, като 9 фута височина.Изкуствена елха за съхранение е по-твърда ципа, удобно посветен на дървото и пластмасовите го от прах, вода и насекоми, хлебарки.Изкуствено дърво за съхранение и лесен за използване просто застегните го в пълната им дължина двоен цип за удобно поставяне на вашите дървета, стилни цветове, за да отговарят на всяко празничната декорация за съхранение.Лесно идентифицируемая чанта е с прозрачен слот за поставяне на карта, за да може бързо да се определи какво е вътре.

Характеристики

Продукти в категория

UXZDX CUJUX Преносими Чанти за инструменти на Голяма Кутия за съхранение на инструменти, Компоненти Дървообработващи Пластмасова

BGN 180.50

На капака и корпуса на кутията са тясно свързани, ъглите на гладка и прекомерно високи, а качеството на и

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.