• New
Търтей,Гумена Тежкотоварни Търтей,Вакуум Мощен Ръчна Помпа за Изсмукване, Асансьор,Тежкотоварни Товарене и Изхвърляне Инструмент за Керамични Плочки, Стъкло, Гол?

Търтей,Гумена Тежкотоварни Търтей,Вакуум Мощен Ръчна Помпа за Изсмукване, Асансьор,Тежкотоварни Товарене и Изхвърляне

Оценка на клиента:
BGN 50.79

Сума
На склад

Вакуумно издънка въздушна помпа : Дебела гумена търтей, с линии и пори, силно засмукване, липсата на изтичане на въздух, здрав и не е лесно за носене.Високо качество : Метален предпазен вентил, една ключова дефлация, лесно управление.Найлонов колан с противоплъзгаща се дръжка, носеща товар до 110 кг. Широко приложение : Широко, подходящи за обработка на гладки предмети, като стъкло, керамични плочки и камък.Той е добър помощник, за да се движат и украса.Технически характеристики на : Гребец издънка е изработен от гума, с диаметър от 200 mm / 8 инча, а максималната носеща способност на 110 кг. Забележка : Поставете присоску, натиснете, докато червената линия няма да изчезне, а след това да носи предмет; след употреба натиснете клапан за понижаване на налягането, да се изпомпва въздуха, и червена линия, се появи от една издънка може да бъде изтрита.Търтей,Гумена тежкотоварни търтей,Вакуум мощен ръчна помпа за Изсмукване, асансьор,Тежкотоварни товарене и изхвърляне инструмент за керамични плочки, Стъклена голяма скалната плака Как да използвате : 1. Избършете с чиста повърхността на адсорбция, и не трябва да има замърсявания, като прах и пясък; 2. Поставете присоску, натискайте няколко пъти, докато червената линия няма да изчезне, а след това се слагат му; 3. След употреба, натиснете и задръжте предпазен клапан, за да се изпомпва въздуха, и червена линия, се появи от една издънка, за да я премахнете.Спецификация : Тип елемент : Въздушна помпа Издънка Материал : Каучук Диаметър нещастници : прибл. 200 mm / 8 инча Тегло лагер : 110 кг/242.5 lb Определяне : Тежки инструменти за обработка на Пратката списък : 1 х въздушна помпа Издънка 3 х Въздушна възглавница 1 х дърпане на линия 1 х пластмасова кутия Забележка : Препоръчва се да се държат долната част на нещастници и вътрешната част на пресата чиста, за да усвояването на по-силни.

Характеристики

Item Type:
Air Pump Suction Cup
Material:
Rubber
Suction Cup Diameter:
Approx. 200mm / 8in
Bearing Weight:
110kg/242.5lb
Purpose:
Heavy Duty Handling Tools
Package List:
1 x Air Pump Suction Cup :
3 x Air Cushion :
1 x Pull Line :
1 x Plastic Box :
Note:
It is recommended to keep the bottom of the suction cup and the inside of the press clean to make the suction stronger :

Продукти в категория

Усмивката-най-добрият грим, който може да се носи всяко момиче Мерилин Монро Червени устни Лицето стикер на стената стикер

BGN 6.39

Размер : 27 x 24 инча.Цвят : матово черно.Висококачествена щампа на винил Oracal.Произведено в САЩ.Пълна писмен

sgjin Джобен Висящ Органайзер За Бижута Чанта За Съхранение с Кука За Кабинет, Двустранни Прозрачни Аксесоари Стенен Държач

BGN 54.96

[Практично] Нашата стойка за бижута е 80 джобове, в които можете да поставите обици, колиета, гривни, пръст

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.