• New
Super Bee Phoenix Graphix Замяна за 1970 Dodge C Stripes & Decals Kit - Бял

Super Bee Phoenix Graphix Замяна за 1970 Dodge C Stripes & Decals Kit - Бял

Оценка на клиента:
BGN 62.32

Сума
На склад

2 Четвърт панел горни ленти (с пчели и лога). 2 Четвърт панел долните задните ленти. 2 Четвърт панел долните предни ленти.Ракел и Инструкции.Това е точна репродукция, MOPAR Authentic Restoration Product decal kit за Dodge Super Bee 1970 година на издаване.Този удобен комплект снабдит вас с всичко необходимо за възстановяване на вашия автомобил в първоначалния му вид.Този комплект е отпечатан екран, за да съответства на цветовете ОЭМ и най-точен достъпен набор от прозорец винетка.Това не е като на други комплекти .Той корректен, лицензирана и приет като индустриален стандарт за реставрация на лобита.Phoenix Graphix с гордост официално обявява своята презентация 1970 Dodge Super Bee C Stripe & Decal Kit.

Характеристики

Продукти в категория

ЛГБТ Мечка Гордостта на Сърцето Сладък Кутия За Съхранение на Тенис на молив случай Грим Контейнер за Контрол на Притежателя

BGN 15.99

Изкуствена кожа.Забавна кутия за моливи е с размер на 5,9 х 2,8 х 4.3 инча.Той е за предпочитане като притежат

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.