• New
ZYSXJMY Creative Tissue Box Whit Ree Pattern Decorative Boxe Home Decor Organizer Tissue Roll Paper Box Holder Storage Tissuebox (Цвят : червен)

ZYSXJMY Creative Tissue Box Whit Ree Pattern Decorative Boxe Home Decor Organizer Tissue Roll Paper Box Holder Storage

Оценка на клиента:
BGN 288.22

Сума
На склад

Лесен за инсталиране и подмяна на хартиени кърпи.Прост модел, отвор за хартия с голям диаметър за лесно издърпване на хартията без излаз.Малки дървета в пълен разцвет се съчетават с летящими бели птици, украсени бял сняг, цветя и елегантни.Украса и красота се срещат неочаквано.Лесен за инсталиране и подмяна на хартиени кърпи.Прост модел, отвор за хартия с голям диаметър за лесно издърпване на хартията без излаз.Малки дървета в пълен разцвет се съчетават с летящими бели птици, украсени бял сняг, цветя и елегантни.Украса и красота се срещат неочаквано.Триизмерна дърворезба, ясен контур.Целия продукт е пълен с художествен колорит.Многофункционален насосный тава.Всички продукти идват в природата.Поради различния осветление на снимане, както и различни компютърни монитори има известна разлика в цвета между цвета на изображението и реалния обект, което не е проблем за качество.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.