• New
за Nissan Rogue Праг Протектор Светлоотразителни 4D Въглеродни Влакна Стикери на Вратата на Пазача на Прага на Тампон Етикети Авто Аксесоари 4 бр. Синьо

за Nissan Rogue Праг Протектор Светлоотразителни 4D Въглеродни Влакна Стикери на Вратата на Пазача на Прага на Тампон

Оценка на клиента:
BGN 32.80

Сума
На склад

При извършването на отвора на прага на една година вие ще откриете, че в каросерията на колата няма никакви лепкави следи и боя не повредится.5 инча (ове) * 2.Съвети : 1) Ако стикер има бръчки, които е трудно да се изгладят, просто подсушете я сушилня, и тя расплющится.7 инча (а)), 2 след (24 см * 6.ПАРАМЕТРИ : - Цвят : син Материал : карбон винил Mailto : 4 бр. Свалям защитен филм от здравите ленти лепило и залепете на желаното положение.По-лесно използване на малък стъргало след залепване, за да се изглади повърхността на етикети.ФУНКЦИЯ : Бижу на крилото на прага на защитно покритие на съществуващите драскотини и предотвратяване на колата вратата се плоча от износване и надраскване оригиналната боя на автомобила.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 1. 2) Не мийте машината с вода в продължение на 48 часа!.7 инча (и)) + 1 малка пластмасова стъргалка за подарък!!!. (Ако стикер има бръчки, които е трудно да се изгладят, просто подсушете я сушилня, и тя сгладится. ① Дори често растоптанный високи токчета, това също е много добре защитава боя покритие. 3) Гладките повърхности.

Характеристики

Продукти в категория

Образователна модел модел Стоматологична Помощ Зъби Анатомическая модел на Интегрирана Патология Модел на Зъба Материал

BGN 30.72

Инструменти за обучение : Различни цветове се използват за разграничаване на различни позиции, а цветов

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.