• New
EZON-CH Добре дошли Знак Дървени Стенни Табели Знак за Декорация на Дома Забавна Таблицата за Умножение Модел Печатни Стенни Покриви за Декора на Стените 8х4

EZON-CH Добре дошли Знак Дървени Стенни Табели Знак за Декорация на Дома Забавна Таблицата за Умножение Модел Печатни

Оценка на клиента:
BGN 23.99

Сума
На склад

HD-ПЕЧАТ : висока инжекция UV-печат с една ръка (другата страна-натурален цвят), ярък цветен, реалистична графика.МАТЕРИАЛ : топола, лек.Размер добре дошли на МАРКАТА : 8 x 4 инча, дебелина-0,12 инча(20x10x0, 3 см.).ГОТОВ да се МОТАЕ : Добре дошли знак идва с коноп въже(дължина 80 см), готова да виси на стената или дръжката на вратата.Подходящи за дома, хол, спалня, входната врата, задната част на врата, веранда, антре, кухня, пералня, бар, кафене, ресторант, хотел, клуб, магазин и художествена украса на стените на фермерска къща.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Това ще бъде и уникален подарък за приятели или семейството.Донеси им луксозно и елегантна живот.Нашата плоча, напечатанная на различни теми тополиной дърво, може да добавите вашия дом прост, но елегантен шик стил .Високо качество с красив външен вид, той ще донесе впечатляваща впечатление на вашите приятели.Използването на нашите продукти може да осветява вашият дом, да се направят нови промени в дома си и да променят настроението ви.Вашите гости ще забележат това малко допълнение към вашия дом.Това е и идеален подарък за вашето семейство и приятели. ◊HD ПЕЧАТ : висока инжекция UV-печат от едната страна, на другата страна-естествен цвят, изпълнява ярък цвят, реалистична графика. ◊МАТЕРИАЛ : дърво топола, лек. ◊Размер : 8 x 4 инча, дебелина 0.12 инча(20x10x0.3cm). ◊Е ГОТОВ да се МОТАЕ : Добре дошли знак идва с коноп въже(дължина 80 см) , готова да виси на стената или дръжката на вратата . ◊ДЕКОРАЦИЯ на СТЕНИ е Подходяща за дома, хол, спалня, входната врата, задната част на врата, веранда, антре, кухня, пералня, бар, кафене, ресторант, хотел, клуб, магазин и фермерска къща. ◊ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Това ще бъде и уникален подарък за приятели или семейства.Донеси им луксозно и елегантна живот.Това е и прекрасен празничен подарък за рожден Ден, нов дом, сватба, Коледа, Нова година, Великден, Ден на майката, ден на бащата,Ден на благодарността и така нататък.Топли съвети : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Характеристики

Продукти в категория

Професионална Машина за татуировки сплав на Ротари за Оцветяване Подложка Shder Разнообразни Комплекти пистолет моторни

BGN 28.24

ВИСОКО КАЧЕСТВО на Ротационната машина за татуировки, Направени от алуминиева сплав с найвисока ефект�

Животни Красива Пеперуда Дантела Раница С Фитнес Зала Чанта за Пътуване Раница Спорт Йога Раница За Жени Хелоуин украса

BGN 42.24

Много поудобно и полесно, отколкото да се използват обемисти раница!.Черна полиестерна тъкан, закреплен

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.