• New
GYMEIJYG Столче за съхранение, Столче за Смяна на на Обувките в Примерочной Правоъгълен ПУ Почивка Табуретка Ретро Багажника на Пейка с колан Спалня Легло Края на изпр?

GYMEIJYG Столче за съхранение, Столче за Смяна на на Обувките в Примерочной Правоъгълен ПУ Почивка Табуретка Ретро Багажника

Оценка на клиента:
BGN 25.68

Сума
На склад

[Скрито място за съхранение на] Вътрешно пространство за съхранение : 58x32x19 виж Калъф на седалката лесно се отстранява, че е много подходящ за организиране на детски играчки, дрехи и други предмети за дома е винаги затворен в чистота.Капакът е изпълнен с гъста пяна с ефект на паметта, за да се осигури по-удобен стол за съхранение или поставка за краката, бедрата или краката. [Лесен монтаж и обслужване] Шкаф за съхранение не се нуждае от инсталиране, лесно се коригира и да се съберат.[Силен и удобен] Поставка за крака са изработени от полиуретан, износостойкого и антивозрастного.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема.Силни водоустойчиви характеристики, лесен за обслужване и за почистване, по-избършете и подсушете, издръжлив, като нова.Удовлетвореността на клиентите е нашата най-голяма цел (отговор в рамките на 24 часа).Той не заема много място и лесно се отстранява. [Многофункционален домакински стол] Малка табуретка използва се в входно антре/коридор/всекидневна/спалня/прозореца/тоалетката кафе, идеален избор за малки пространства!Може да се използва като столчето за обувки, скамеечку за краката, столчето за легла и шкаф за играчки.Рамка материал МДФ, силна носеща способност, независимо от това колко много хора не се страхуват.Кожена кърпа водоустойчив, мягка и удобен, можете да си миете директно влажна кърпа, която има силна устойчивост на износване.

Характеристики

Продукти в категория

Транспортна Мрежа Декор, Вдигане на Окото Балкон Стълбище Защита на Ограда Веревочная Окото Детска площадка Защитни Мрежи

BGN 50.72

Защита на деца, домашни любимци или играчки безопасно★Декоративни коноп окото използва екологично чис

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.