• New
LUCKYMAN CLUB 5 Калъфи за автомобилни Седалки, Пълен Комплект с Водоустойчив Кожата е Универсален Подходящ за Elantra Sonata Sportage RAV4 CRV Altima Accord Chevy Equinox (Черен, Пълен комплект)

LUCKYMAN CLUB 5 Калъфи за автомобилни Седалки, Пълен Комплект с Водоустойчив Кожата е Универсален Подходящ за Elantra

Оценка на клиента:
BGN 135.99

Сума
На склад

► Няма нужда да стреля на задната седалка, за да инсталирате, ако вие не го желаете.Вътре в пакета има ръководство за инсталация, му е много лесно да се следват. ► Изкуствена кожа доста износостойка и водоустойчив .ПП памук гарантира, че покритието ще останат в добра форма в продължение на много години. ► Въздушна възглавница за съвместима, обтегач предпазен колан, могат да бъдат отворени, два джоба, удобни за съхранение на дребни неща. ► Ключове не се надраскат кожата при нормални условия.Ако седалките испачкаются, можете лесно да ги търкайте влажна кърпа. ►Тези седалките LUCKYMAN CLUB са подходящи за някои от най-популярните модели : elantra sonata tucson chevy cruze equinox rav4 camry accord crv cr-v sportage optima forte soul.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.