• New
MUSETEX MESH MATX (Micro-ATX) Кула 3 БР 120 мм ARGB Феновете + 1x200 мм ARGB фен Предварително инсталирани 2 броя × USB 3.0 Портове на Откриването на Панел от Закалено Стъкло и мрежа на Предни?

MUSETEX MESH MATX (Micro-ATX) Кула 3 БР 120 мм ARGB Феновете + 1x200 мм ARGB фен Предварително инсталирани 2 броя × USB

Оценка на клиента:
BGN 63.99

Сума
На склад

Начин на охлаждане:Въздух, Вода. 【Прахоустойчив дизайн】Корпус КОМПЮТЪР е оборудван с пылевым филтър 2 елемента , а на горния филтър за прах с магнитна лента предпазва тяло ; от друга-филтър за прах PSU, лесен за инсталиране и почистване на дъното.ПОРТОВЕ вход-изход.Вентилационните отвори в горната и долната част на корпуса на КОМПЮТРИ осигуряват добра вентилация. ( Е забранено да се свържете с помощта на заглавието 12 V 4 PIN).MUSETEX настоява, че предприятие, без иновации не може да прогресира. Заден 1x120 мм/1x140 mm.Страничният панел от закалено стъкло може да е идеално за показване на вашите аксесоари.Размер на продукта (Д х Ш х В").Отпред 2x120 мм/2x140 мм/1x200 мм.Нашият USB-кабел е екраниран проводник, така че можете да прехвърляте данни без смущения. всяка светоизлучающей точка на вентилатора може да се управлява, а промените цветовете са много по-богати, по-модерен и ослепително в сравнение с обичайните RGB.Голяма метална мрежа на предния панел и фенове ARGB 3pcs 120mm и 1pcs 200mm осигуряват максимален въздушен поток, която осигурява охлаждане на вашия източник на енергия, за да се запазят всички стабилна.5" HDD;Микро ATX/ITX дънна платка; 120 mm/240 mm/280 mm водно охлаждане; максимална дължина от 340 мм и GPU(монтаж вертикално или хоризонтално); максимална дължина 180 мм CPU въздушно охлаждане ; максимална дължина 200 мм PSU. Запазете прохлада, с помощта на предварително инсталирани вентилатори ARGB 1 x 200 мм и 3 х 120 мм, няма нужда да ги закупите отделно. на най-Горния 2x120 мм/2x140 мм.PSU : максимална дължина : 200 мм Тип на закрепване на захранването : дамско закопчаване.A1 2 PIN led линеен интерфейс.Управление на дънната платка.

Характеристики

Продукти в категория

Лифтът на Седалката на тоалетната чиния, Дръжката на Седалката на Тоалетната чиния,Дръжката на Капака Капак Тоалетна,Лифт

BGN 22.16

【Малък и преносим】Дръжка на седалката на тоалетната чиния лифт капаци на седалката избягвайте докосв�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.