• New
J&D Съвместим за Motorola Moto G8 Протектор на екрана (6-Pack), Няма Пълно Покритие, Антибликовая Матово Фолио Shield Протектор на Екрана, за да Moto G8 Защитно фолио

J&D Съвместим за Motorola Moto G8 Протектор на екрана (6-Pack), Няма Пълно Покритие, Антибликовая Матово Фолио Shield

Оценка на клиента:
BGN 3.19

Сума
На склад

Дългосрочна защита от надраскване и замърсяване; Значително намаляване на прах, масло и петна пръстови отпечатъци; моля, Обърнете внимание : Нашият защитник на екрана има пълно покритие, моля, имайте това в предвид преди да си купите.Изработен от висококачествен PET материал, и филмът не оставя никакви следи от лепило при оттеглянето.Прилага технологията матово покритие помага за премахване на отблясъците и да се противопоставят на пръстови отпечатъци.Идеална матово покритие осигурява естественото усещане и има реална сензорна чувствителност с безупречна точност на сензорния екран.Съвместим с Motorola Moto G8. Моля, прочетете : Нашият протектор на екрана няма да има пълно покритие.Моля, имайте това в предвид преди да си купите.Описание за Съвместимост Motorola Moto G8 Цвят : 6 опаковки Перфектна защита Дълга защита от надраскване, без мехурчета, значително намалява прах, масло и петна пръстови отпечатъци Матово покритие технологията матово покритие помага за премахване на отблясъците и да се противопоставят на пръстови отпечатъци.Физическо докосване на Идеалната матово покритие осигурява естественото усещане и има реална сензорна чувствителност с безупречна точност на сензорния екран.Лесна инсталация и е Направена от висококачествен PET материал, а филмът не оставя никакви следи от лепило при оттеглянето. 6 x J&D Премия Матово защитно фолио за екрана.

Характеристики

Продукти в категория

Огледало за Обратно виждане Стъкло, 2 бр Дясната на Лявата Странична Врата Огледало за Обратно виждане Стъкло на Колата

BGN 26.63

【Професионалното изпълнение на】 Стъкло огледало за обратно виждане е добра отразяваща способност, мо�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.