• New
Feit Electric BR30/SW/HK Еквивалент 65W BR30 Flood Smart, работи с гласов контрол Apple HomeKit и Siri, не се изисква hub на Led крушка, 5.4 H x 3.8 D, 2700K Мек бял

Feit Electric BR30/SW/HK Еквивалент 65W BR30 Flood Smart, работи с гласов контрол Apple HomeKit и Siri, не се изисква

Оценка на клиента:
BGN 18.25

Сума
На склад

Няма нужда от специални умни домашни концентраторах.Led осветление консумира по-малко енергия, осигурява до 15 000 часа надеждна осветление и може да се контролира с помощта на устройство, i OS, когато сте далеч от дома (изисква създаване на Home Hub).НОВАТОР В ОБЛАСТТА на енергийно ефективно ОСВЕТЛЕНИЕ - Базирана в Калифорния компания Feit Electric със седалище празнува 40-годишнината си като водещ световен производител на осветление.Лампа заменя еквивалентна лампа с нажежаема жичка с мощност 65 W и произвежда 650 лумена, използвайки само 10,5 W.ЛЕКОТА на СВЪРЗВАНЕ И УПОТРЕБА - Актуализирайте до Smart flood/spot bulbs, които работят с Apple Home Kit на вашия i Phone, i Pad или i Pod Touch устройства се продават отделно).

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.