• New
PDP Gaming Faceoff Deluxe Wireless Switch Pro Controller Black camouflage / Camouflage - Официално лицензиран Nintendo - Конфигуриране на бутон, щеки, води и гребла - Контролери за откриване на движение

PDP Gaming Faceoff Deluxe Wireless Switch Pro Controller Black camouflage / Camouflage - Официално лицензиран Nintendo

Оценка на клиента:
BGN 43.99

Сума
На склад

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОФОРМЛЕНИЕ на PRO CONTROLLER LAYOUT - Променяйте faceplates геймпада и джойстици / превключи ключове за идеална композиция.Черен камуфлаж / камуфляжный цвят.WIRELESS SWITCH-CONTROLLER - Официален лиценз контролер на Nintendo за Switch, Switch Lite и new Switch OLED.Работи на разстояние до 40 метра с вградени дълготрайни акумулаторна батерия с дълъг живот и надеждна връзка с ниска латентност.АУДИО И ЧАТ - СЛУШАЛКАТА е ГОТОВА-Включете слушалките LVL40 или други слушалки директно към контролера за аудио и глас с помощта на конектор 3,5 мм. Управление на силата на звука директно на геймпаде с помощта на dpad.PRO PADDLE BUTTONS & CUSTOMIZABLE BUTTONS - Запрограммируйте бутони и води, за да подобрите играта си и да персонализирате контролер в зависимост от това как вие играете.Здрава монтаж с резервни части за деца и пътувания.MOTION CONTROL - Подобрете играта си за игри с датчик за движение, като Mario Kart 8, Mario Party, Arms, Splatoon 2, Zelda Breath of the Wild и Гибел Идеален подарък за геймъри, завърнали се в училище, рождени дни и празници.Е идеален за дълги пътувания с кола.Цвят : Черен камуфлаж | Стил : Безжична | Име на модела : Контролер.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.