• New
Метална Вышивальная конец 200 ярда всяка за френската бродерия или Машинна бродерия за Janome Brother, Pfaff Babylock Singer Bernina Husqvaran и повечето Домашни Вышивальных шевни машини (6 ?

Метална Вышивальная конец 200 ярда всяка за френската бродерия или Машинна бродерия за Janome Brother, Pfaff Babylock

Оценка на клиента:
BGN 9.59

Сума
На склад

Метална вышивальная конец 40 WT за машинно шиене или ръчно шиене. 200 ярда всеки, повече от 20 000 бода.Добър избор за Janome Brother, Pfaff Babylock Singer Bernina Husqvaran и повечето домашни вышивальных машини за Специални дизайни бродерия.Размерът на иглата трябва да бъде повече от тези на конвенционалните от конци. ● Професионална фабрика доставя бродерия с конци много известни доставчици на пазара.Simthread Метална вышивальная нишка е Нежна метална нишка чудесно за машинна бродерия и ръчна бродерия, декоративни творби и т.н. 200 ярда всеки конус. Комплект от 6 цвята, комплект 16 цвята, набор от 32 цветове на разположение.Просто изберете желаното от вас количество.Използване : 1. За използването на тези метални нишки се препоръчва да се използва игла Topstitch #90/14 или #80/12.Обикновена игла в стил бродерия 75/11 плътно прилепнала към вашата метална нишка, тъй като за преместване на конци не са толкова много място, което може да доведе до допълнителен триенето и обрывам направления. 2. Трябва да се облекчи отгоре на напрежението. 3. Спирала метална нишка трябва да разматываться отстрани, а не от края.При размотке чрез край на нишката се наслагва допълнителна закрутка, която може да доведе до нейното спукване.Моля, обърнете внимание на това.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.