• New
Колела превръзки за мъже - Мъжки абсорбиращи потта лента за глава - удобно нескользящая спортна превръзка тренировка - спорт спортни главата дъвка за коса превръзк?

Колела превръзки за мъже - Мъжки абсорбиращи потта лента за глава - удобно нескользящая спортна превръзка тренировка -

Оценка на клиента:
BGN 50.00

Сума
На склад

❤【 НЕ ПОТ В ОЧИТЕ 】 - Няма солено пот, стекающего по ваш лице с DAYDAYGO men ' s пот bands headbands!Използвайте тези спортни превръзки, за да пот не свети в очите, когато тренирате, убираетесь дома или работите на открито през лятото. ❤【 ДИШАЩА 】- Не горещо с DAYDAYGO sweatbands.Тези спортни ленти за мъже изработени от висококачествена мека дишаща еластична лек плат. ❤【 УДОБЕН 】 - Няма главоболие оголовья.Тази за мъже се признае идеално към главата си и не се плъзга. ❤【 ABSORBENT 】 - Този пот ленти ленти мъжете поглъщат, се изпари и фитил излишната пот на гърба, вместо да се спускат по лицето. ❤【 БЪРЗО изсъхва 】 - Тези превръзки за пот за мъжете имат дишащ мрежест вътрешен слой, който ускорява изпаряването на потта и поддържа спортни превръзки без приплъзване. ❤【 УНИСЕКС лента за глава 】 - Това са отлични спортни ленти за мъже и ленти за коса за жени. ❤【 СТИЛЕН 】 - на Ширината на тази лента за коса е 3,15 инча.Стилен начин да абсорбира потта и доминира в спорта с помощта на фитнес чалми DAYDAYGO. ❤【 NON-SLIP 】 - Насладете се на лек дресинг за пот, изработен от висококачествена мека еластична тъкан.Тези превръзки за упражнения перфектно и е много удобно да седите на главата си, без да е твърде тугими или твърде свободни. ❤【 Чудесно На закрито И НА открито 】 - Дайте ги на нашите превръзки за изпотяване за мъже, които обичат спорта или работят на открито в горещо време. ❤ Идеалното упражнение hairband sweatbands за фитнес, джогинг, йога и колоездене футбол пътуване фитнес бягане по бейзбол, баскетбол HIIT софтбол, футбол, тенис и бадминтон, танци, пешеходен туризъм и почистване на дома.Насладете се на своите спортни фитнес без солено пот, наводнения очите, с помощта на стилен мъжки превръзки DAYDAYGO.Модерни спортни ленти за упражнения, Фитнес зала, джогинг, йога и колоездене футбол пътуване фитнес бягане по бейзбол, баскетбол HIIT софтбол, футбол, тенис и бадминтон, танци, пешеходен туризъм.Също така е добра превръзка от неопрен за коса, който предотвратява залепване на косата на челото и подобрява усещането за жизненост.

Характеристики

Продукти в категория

RENSLAT Диадема Короната на Булката Превръзки За Жените Момиче Прическа за Абитуриентски бал Косата Декорации на Сватбени

BGN 168.54

Цвят : предимно сребро.Материал : здрава твърда сплав и планински кристал.Няколко блестящи кристални кр�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.