• New
EZRODI 20 Pack 3/8 RO Челни тапи за Запечатване Push Fit съединители в системата за обратна осмоза (подходящ за 3/8 RO фитинги)

EZRODI 20 Pack 3/8 RO Челни тапи за Запечатване Push Fit съединители в системата за обратна осмоза (подходящ за 3/8 RO

Оценка на клиента:
BGN 9.59

Сума
На склад

1-Качество на храната-ранг соотвествует Материал ФНИ : Тази корк края на корк извършва с материали на качеството на храната нетоксическим, пластмаса тръбни системи чай изпълнени с изискванията за материали в контакт с храни и питейна вода. 2-Технически характеристики на : Мъничета за края на тръбите осигуряват перфектно уплътняване, за да се уверите, че вашият 3/8" водопровод или воздухопровод свободен от изтичане, тя работи добре, за да се предотврати изтичане на информация при поддръжка на системата RO. 3-Различни приложения : Челни капачки могат да спрат бързото свързване на фитинг, такива като john guest, malida, YZM, Lemoy, puresec, neeshow фитинги и т.н., 4-Лесен за инсталиране, и извадете без извън използва много сила. 5-100% за еднократна употреба.Можете да ги използвате, за да се свържете быстроразъемного монтаж и да се предотврати изтичане на информация при подмяна на филтри или услуга, нашата система RO.

Характеристики

Продукти в категория

Быстроразъемный Конектор за Свързване на Маркуч 1 бр. Пластмасови Пневматични Директни Конектори Връзка Push In Пневматични

BGN 10.47

Можете да спестите много време,като се използват комплекти быстроразъемных съединения, определени в ро

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.