• New
Awehoma Датски Бъркалка за тесто Голям миксера - Голям 13 От Неръждаема стомана и Дървена Датски размахване - Холандски стил и Занаятчийски смесител за Хляб, сладкиши, т?

Awehoma Датски Бъркалка за тесто Голям миксера - Голям 13 От Неръждаема стомана и Дървена Датски размахване - Холандски

Оценка на клиента:
BGN 6.38

Сума
На склад

Датски бъркалка за тесто с хранителната безопасност от неръждаема стомана, 3 куката дизайн, който го прави може лесно да преминете през трудно тестото, съответно ъгли и дъно много добре с по-малко усилия и по-малко време.Ще се чудя, защо не са го получили по-рано, дори ако за първи път използвате този холандски бъркалка за тесто.Произведено от висококачествена неръждаема стомана, пръстен едновременно трайно и тежко, идеална за месене на тесто от всякакъв вид.Кажете сбогом на трудноочищаемыми лъжици, венчиками и тестови ръкавици!Нашият бъркалка е предназначена за предотвратяване на попадане на космени топки в метална почистване отнема около няколко секунди!Просто я изплакнете под студена вода и с пръсти извадете тестото от всякакви вериги или пропуски.???【Идеален подарък за тестени】 : Бъркалка за тесто може да се превърне в уникален подарък за тези, които обичат да се пекат, или чудесен подарък за нов дом!Тестени така обичат този ръчен тестомес, че купуват още една бъркалка за печене, за приятелите, които искат да започнат да пекат хляб, тъй като те са. ⚙️【Здрава ергономична дървена дръжка】 : Сега можете да се смесват с тестото на три пъти по-бързо, отколкото с помощта на дървена лъжица или с венец от гладка и равномерна консистенция.Датски бъркалка за тесто могат да се смесват всички съставки, включително и ядки и сушени плодове, не ги счупи на малки парченца.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.