• New
DeVoNe Първенство Bowling 72 Pins 8-битова игра касета (сив)

DeVoNe Първенство Bowling 72 Pins 8-битова игра касета (сив)

Оценка на клиента:
BGN 40.16

Сума
На склад

Първенство по боулинг.Това е класическа 8 - битова игра карта, 72 пина, работи перфектно, подходящ за събиране на играчи.Поддръжка на конзоли USA NTSC и EUR PAL, натиснете бутона "Reset" 3-5 пъти, за промяна на формата.Обикновено на езика на играта на английски, няколко игри на друг език, ако RPG игра, а след това всичко може да се запази във файл.Грей Патронник.Първенство Боулинг Това е класическа 8 - битова игра карта, 72 игли, работи перфектно, подходящи за играчи колекция Подкрепа на САЩ NTSC и EUR PAL конзоли, натиснете бутона "Reset" Botton 3-5 пъти, за да промените формата на Обикновено на езика на играта на английски, няколко игри на друг език, ако RPG игра, а след това всичко Може да се запази файл сив тонер касета.

Характеристики

Продукти в категория

FMOGG Овлажнител на Въздуха Спалня Хладен Мъгла Овлажнители на Въздуха Бебета-Под-Интелигентна Постоянна Влажност на въздуха

BGN 10.32

Три нива на обема на мъгла се избират в съответствие с изискванията на овлажняване в различни случаи.По�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.